Vegansk Smulpaj

Någon mer än jag som älskar smulpaj?

Bjuder på ett veganskt recept där du kan tillsätta din favoritfrukt eller bär.

Idag blir det blåbärspaj till efterrätt....

Recept:

4 dl havregryn

1 dl rismjöl

1 dl rårörsocker

1/2 tsk salt

2 dl neutral kokosfett (utan smak)

1/2 dl havremjölk

Blanda alla ingredienser förutom havremjölken för hand.

Tillsätt sedan 1/2 dl havremjölk & blanda ihop kort.

Fyllning:

2 paket frysta blåbär

1/2 dl agavesirap

1/2 dl chiafrön

1/2 tsk vanilj

Blanda ihop alla ingredienser för hand i en bunke alt. pulsa i en matberedare.

Fyll pajformen med fyllningen och toppa sedan med själva smulpajsdegen.

Grädda pajen i 30 min på 175 grader.

Smaklig Smulpaj!

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ mig
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon