Vegansk Smulpaj

March 11, 2020

Någon mer än jag som älskar smulpaj? 

Bjuder på ett veganskt recept där du kan tillsätta din favoritfrukt eller bär. 

Idag blir det blåbärspaj till efterrätt.... 

 

 

 

Recept: 

4 dl havregryn 

1 dl rismjöl 

1 dl rårörsocker 

1/2 tsk salt 

2 dl neutral kokosfett (utan smak)

1/2 dl havremjölk

 

Blanda alla ingredienser förutom havremjölken för hand.

Tillsätt sedan 1/2 dl havremjölk & blanda ihop kort. 

 

Fyllning: 

2 paket frysta blåbär 

1/2 dl agavesirap 

1/2 dl chiafrön

1/2 tsk vanilj 

 

Blanda ihop alla ingredienser för hand i en bunke alt. pulsa i en matberedare. 

Fyll pajformen med fyllningen och toppa sedan med själva smulpajsdegen. 

Grädda pajen i 30 min på 175 grader. 

 

Smaklig Smulpaj!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Senaste inlägg

March 11, 2020

February 11, 2019

January 22, 2019

November 20, 2018

October 31, 2018

October 27, 2018

September 20, 2018

September 6, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar