Måndagspepp


Hoppas att du haft en bra start på veckan & känner dig motiverad med träning & annat som veckan har att erbjuda.

Jag pratar ofta med mina kunder & deltagare på olika pass om vikten att finna motivation & driv när det är som tyngst, att gå ur bekvämlighetszonen & att våga utmana sig själv! Detta är viktigt om du vill utvecklas och inte bara i träningssammanhang utan även i det vardagliga livet.

Jag hade länge drömt om att driva eget företag men skjutit det framför mig. Det var först när jag blev mamma och under mammaledigheten som jag verkligen fick ändan ur vagnen & bara körde!

Jag tror mycket handlade om att jag kände mig helt oslagbar & stark. Under alla mina barnvagnspromenader i den friska luften fann jag tid & ro för kreativitet och förnyelse.

Min fd pojkvän/Louie's pappa var ett stort stöd som också skapade utrymme att uppfylla min dröm! Utan honom hade det varit svårt, så jag är evigt tacksam!

Älskade all dyrbar tid jag fick spendera med dig under mammaledigheten <3

Jag blev en bättre version av mig själv när jag fick dig.

När jag väl körde igång med mitt egna så kändes det direkt som jag hamnat rätt. Utan facit i hand eller färdig plan så löste jag situationer & hinder på vägen. Det är kanske lite typiskt mig!

"Äh, hur svårt kan det va? Kör bara kör!"

Jag tror även att det är denna egenskap som har hjälpt mig!

Att vara orädd men även att ha förmågan att vända motgångar till lärorika erfarenheter, både när det gäller privatliv & yrkesliv.

Här möter jag många människor som vill göra förändringar i sitt liv, men är rädda för vad som väntar på andra sidan. Analyserar i åratal, vänder & vrider, för att sedan kanske stanna kvar i den där berömda & trygga zonen.

Många svar finner vi inom oss själva. Om vi tränar på att lyssna inåt och sedan adderar tanken på att vi har ett liv! Ett liv som är oerhört skört och att vi faktiskt inte har en aning om hur lång tid vi har på denna jord. Så varför leva ett mediokert liv med en känsla av att vi egentligen skulle vilja göra någonting helt annat?

Du kanske inte kan göra en stor livsförändring över en natt (eller så kan du det), men du kan börja! Du kan ta några steg i taget, i den riktningen du vill.

Jag är så oerhört glad att jag startade upp Body by Becca, mitt företag är som mitt andra barn.

Och jag lovar att jag ibland ligger sömnlös på nätterna, att jag gråter av frustration, att jag känner mig otillräcklig, att jag tvivlar & tvekar, att hjärnan känns som en torktumlare, att jag inte kan ta beslut för att kastas över till starka, varma, glada känslor som att jag älskar det jag gör, att jag gör något värdefullt, att jag kan styra min egen tid, att jag får träffa oerhört spännande & fina människor, att jag utmanas i princip hela tiden & att jag fortfarande lär mig nya saker.

När jag & Louie's pappa separerade sommaren 2017, såg jag inte hur jag skulle få ihop livet som mamma och egen företagare. MEN allting löser sig, även när du inte vet hur i fasiken du ska få ihop livet, så gör du ju det!

Och kom ihåg... Det är helt OK att fråga om hjälp.

Vill avsluta detta inlägg med ett citat:

"Optimism is the faith that leads to achievement.

Nothing can be done without hope and confidence."

-Helen Keller

Puss & Kram

Becca

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ mig
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon