Företagsträning

Att fysisk aktivitet bjuder på en lång rad goda effekter när det kommer till kroppen och hälsan,

det har ni koll på!

Företagsträning ökar även produktivitet & lönsamhet, bidrar till gladare & friskare medarbetare, minskar stress & sjukfrånvaro och bygger samtidigt en stark gemenskap & teamkänsla. I höstas tränade jag detta härliga gäng från Jurek!

Varje torsdagslunch svettades & skrattades det tillsammans, dvs friskvård på hög nivå.

”Jag visste sedan tidigare att Rebecca var en riktigt bra instruktör då jag gått på hennes gruppträningspass på SATS och därav var det ett enkelt val att anlita henne när jag fick i uppgift att boka träning för våra medarbetare. Responsen från kollegorna har varit fantastisk och det som vi tyckte var bäst med Rebecca är hennes förmåga att anpassa träningen så att alla oavsett träningsbakgrund kunde vara med och få ut maximalt av passet.Rebecca har en härlig positiv energi, är ”pushig” på ett bra sätt, har lång erfarenhet av träning och mycket kunnig inom träning. Vi ser fram emot att anlita Rebecca till våren igen!"

- Nina Grundström

Affärsområdeschef Jurek Rekrytering

Är ni ett företag som vill utmanas, svettas, ha roligt och investera i mental & fysisk hälsa? Varmt välkomna att höra av er, så skräddarsyr jag ett upplägg som passar er!

Trevlig Tisdag,

Becca

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ mig
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon