Företagsträning

November 20, 2018

Att fysisk aktivitet bjuder på en lång rad goda effekter när det kommer till kroppen och hälsan,

det har ni koll på! 

Företagsträning ökar även produktivitet & lönsamhet, bidrar till gladare & friskare medarbetare, minskar stress & sjukfrånvaro och bygger samtidigt en stark gemenskap & teamkänsla. I höstas tränade jag detta härliga gäng från Jurek!

Varje torsdagslunch svettades & skrattades det tillsammans, dvs friskvård på hög nivå. 

 

 

 

 

 

”Jag visste sedan tidigare att Rebecca var en riktigt bra instruktör då jag gått på hennes gruppträningspass på SATS och därav var det ett enkelt val att anlita henne när jag fick i uppgift att boka träning för våra medarbetare. Responsen från kollegorna har varit fantastisk och det som vi tyckte var bäst med Rebecca är hennes förmåga att anpassa träningen så att alla oavsett träningsbakgrund kunde vara med och få ut maximalt av passet.Rebecca har en härlig positiv energi, är ”pushig” på ett bra sätt, har lång erfarenhet av träning och mycket kunnig inom träning. Vi ser fram emot att anlita Rebecca till våren igen!"

 

- Nina Grundström

Affärsområdeschef Jurek Rekrytering 

 

Är ni ett företag som vill utmanas, svettas, ha roligt och investera i mental & fysisk hälsa? Varmt välkomna att höra av er, så skräddarsyr jag ett upplägg som passar er! 

 

Trevlig Tisdag, 

Becca

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Senaste inlägg

March 11, 2020

February 11, 2019

January 22, 2019

November 20, 2018

October 31, 2018

October 27, 2018

September 20, 2018

September 6, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar