VeganVeckorna

1:a september & första dagen på min lilla "utmaning" - VEGANVECKORNA!

Detta innebär att jag under 4 veckor kommer att äta 100% plantbaserad kost.

Då jag senaste åren varit inriktad & ätit mycket vegetariskt & en hel del vegansk mat så tror jag att detta kommer gå utmärkt! För två år sedan körde jag t ex en heldag som vegan och skrev om det lite här i bloggen...De saker mina smaklökar kommer att sakna mest är: Smör, ost i alla dess former & gräddglass. MEN det finns väldigt många bra substitut, så det är bara att kavla upp ärmarna!

Varför?

Varför VeganVeckorna?

Jo, först och främst har jag ett stort intresse för kost & hälsa. Träning är mitt jobb & min profession och vet att vår kost/livsstil har oerhörd stor impakt på vår hälsa, vårt välmående och för resultaten när det kommer till träning.

Jag vill se hur en plantbaserad kost påverkar min träning. Kommer det att påverka?

UTMANINGAR:

Jag går in med rätt bra självförtroende till detta men lite orolig att jag inte kommer bli hembjuden på middagar hos vänner ;)

Kommer kanske möta på en eller annan utmaning på vägen, men tar det om/när det kommer isåfall.

FÖRVÄNTNINGAR:

Laga massor av ny mat och utvecklas i köket.

Uppleva någon form av hälsoeffekt.

Inspirera andra att vilja testa och haka på min resa!

/Becca

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ mig
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon