L Y C K A

Lycka, smaka på ordet.

Jag är helt säker på att lycka för mig inte är desamma som det är för dig.

Senaste veckan har jag fått små tecken och senast igår fick jag en rejäl käftsmäll av denna Ramlösa.

Så, vad fan är lycka?

När är man lycklig?

Är lycka en tillfällig känsla som dyker upp lite då & då som ett lördagsgodis på lördagar eller är det konstant? Är det ha 20 miljoner kronor vilandes på banken? Är det att vara frisk, glädjas över de små sakerna i livet som förgyller vardagen till en skimrande lycka? Är det att älska passionerat & leva livet som i ett Indiana Jones-äventyr? Är det i mötet med människor som får oss att utvecklas och lära oss nya saker om oss själva och världen?

Jag trodde jag hade en aning. Att jag var på väg att knäcka koden, men någonstans på vägen har jag gått lite vilse. Jag måste liksom göra om jobbet eller rättare sagt: fortsätta göra jobbet. Hitta tillbaka till inre lycka, värderingar, harmoni och påminna mig själv om vad jag behöver göra för att känna lycka.

Dem senaste 6 månaderna har varit en turbulent tid för min del. Turbulent på så sätt att hela livet sätts på sin spets och vänds upp och ned. Där trygghet, kärlek, familj & relationer splittras och ett nytt liv, en ny vardag sakta men säkert ska byggas upp och byggas om.

I detta fall är jag kanske naiv. Vad trodde jag egentligen?!

Att allt bara ska funka direkt, att "varannan-vecka-livet" ska gå som en dans på rosor, att sorgen & känslan av misslyckande ska gå bort med ett fingerknäpp?!

Många säger att jag är modig och kanske har dem rätt. Ibland känner jag mig modig, ibland känner jag mig vilsen. Men det kanske är just det som är meningen med livet och redskapen för att kunna känna lycka?

Att våga, att utmana, att falla, att misslyckas, att resa sig upp, att analysera, att lära, att växa,

att känna.

#tisdagstankar

Kärlek,

Becca

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ mig
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon