My Dirty Thirty Trip (del 2)

Fortfarande i Cannes och redan vid tolvslaget, natten mot min födelsedag blev jag firad med Grattis & Hurra! Efter en smarrig middag i gamla stan vandrade vi hand i hand "hemåt". Slank in på Carlton där de bjöds på skön musik & smarriga drinkar! Även ett konfettiregn med rosa hjärtan <3

Födelsedagsfirandet började smyga sig på...Micke konstaterade att det är en dag imorgon också, så vidare hem för några timmars sömn.

Carlton Cannes

Födelsedagsmorgon bestod av "Frukost" dvs Champagne & ost i sängen, presentöppning & mys. Dagen börjar bra! Sedan var det bara att klä på sig för att dra vidare till grannhuset, Carlton, för en härlig frukostbuffé där Champagnen fick flöda fritt.

(Tema på födelsedagen fick alltså bli: Champagne)

28/8-2017 - HAPPY B-DAY TO ME!

Frukost före Frukost. Helt i min smak...

Hotellfrulle, here we come!

<3

Yummy in my tummy

Free Champagne

Mätta, belåtna & lite tipsy, var det dags att packa ihop väskorna & dra iväg mot ny ort, nya vyer & nya äventyr.

Tåget tog oss vidare mot vackra Èze. Buss på serpentinvägar & lite lätt illamående hamnade vi högt uppe i bergen och denna fantastiska lilla pärla till plats. Handlade med oss lite smått & gott och hoppade in en taxi till vårt nya hem. Väl där tappade jag hakan! Han & Jag. Ett hus. En pool. Med den mest fantastiska utsikt. Hur kan man toppa denna 30-årsdag?!

På med bikini, hopp ner i poolen & självklart lite mer Champagne <3

Thank you, Mother Nature.

Vårt nya hem!

Santé!

Hunken är rädd att jag ska skymma honom.. Jag förstår honom.

Kvällen har inte börjat & Fortsättning följer...

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ mig
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon