Min dag på 3 minuter

Så var det måndag igen!

Helgens tema var vila & eftertanke. Att lyssna på kroppens signaler och göra saker som ger energi & återhämtning. Hade min underbara Shape-klass på SATS Stadion lördagmorgon, för att sedan insupa en god lunch & kultur på Fotografiska. Köpte med mig boken "Min dag på 3 minuter", som jag tidigare kikat på. Nu fick den följa med hem!

Jag är nu inne på min tredje dag med "dagboksskrivande" och njuter verkligen av min nya kvällsrutin. En kvällsrutin som ger plats åt reflektion, eftertanke, pepp & konsten att snappa upp och glädjas åt de små sakerna i livet! T A C K S A M H E T

Igår andades vi frisk luft i skogen, bakade chokladbollar, käkade tacos & drack rötjut. B A L A N S

Smutsig pastell <3 Hem ljuva hem

Hemmagjorda chokladbollar med dadlar, smör, kaffe, havregryn, kakao & kokos såklart!

Min nya kvällsrutin = Min dag på 3 minuter.

Önskar dig en fortsatt fin vecka!

Puss & Kram,

Becca

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ mig
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon