Unleash Your Inner Power

Veckans uppmaning:

FULDANSA - Sätt på en låt du får feeling av och fuldansa järnet i 3-30 min. Frigörande & underbart!

Något nytt eller skrämmande - Gå utanför din comfort zone! Det kan vara alltifrån att testa en ny klass på gymmet till att säga upp dig från jobbet.

Mindful eating - tugga, känn smakerna, notera texturen & lägg ned besticken efter varje tugga.

Tänkte även passa på att bli något djup idag. Prata om viktiga saker, som livet, du vet. Detta blogginlägg skulle kunna bli en bok, så därför fokuserar vi främst på det senaste året som gått.

Förra året var ett händelserikt år, men egentligen började jag ta tag i saker hösten 2015.

I ungefär 8 års tid hade jag funderat fram & tillbaka på att utbilda mig till Personlig Tränare.

Jag har jobbat inom gruppträning och som instruktör sedan jag var 16 år - idag är jag 29 år!

Men hela tiden har jag skjutit det framför mig.. "Kanske om något år", "Har inte råd just nu", "Livet är ju helt underbart & jag trivs som fisken i vattnet" och "Nu blev jag mamma" är anledningar till att jag skjutit fram denna utbildning & dröm.

Mammaledigheten var den bästa tiden i mitt liv. Jag fick så mycket plats för reflektion & eftertanke. Tankar om livet i stort & smått. Vad är viktigt? Att bli mamma gjorde mig till en bättre version av mig själv!

Jag började rycka på axlarna och ta mig själv på mindre stort allvar. Nu hade jag en liten kille i min famn som betydde mer än livet självt. Alla barnvagnspromenader runt Djurgården fick kreativiten att blomstra fritt. Alla sömnlösa nätter fick uppenbara sig i ensamhet. Känslan av styrka och urkraft att amma mitt barn, kroppens fantastiska funktioner att skapa & ge liv.

Det var under denna tid jag bestämde mig att leva i nuet, ta chansen och hoppa på den där PT-utbildningen som jag tänkt på i så många år. Så mycket kroppsvätska jag spillde under den hösten/vintern vet jag inte! Men mycket svett, skratt & tårar blev det! Tack The Academy <3

Redan under utbildningen visste jag vart jag skulle. Jag skulle starta eget! Utmana mig själv & lära mig massor av nya saker på vägen! Att träna, motivera & inspirera människor, vet jag att jag kan och är förbannat bra på! Det är mitt kall & min drivkraft. Det finns så många andra saker jag har lärt mig och fortfarande lär mig under det senaste året som egen företagare, t ex som: ekonomi, vikten av att göra en affärsplan, struktur & planering, att våga lite på mig själv, marknadsföring, hitta balans i livet etc. Det finns så mycket att lära!

2016 var ett fantastiskt år, där jag även lärde känna massor av nya människor!

Nya arbetskamrater, Raw Clarity Circle-tjejer, gamla bekantskaper som vuxit och blivit ännu starkare, fantastiska kunder & medlemmar.

Nästan 20% har passerat av 2017 och resterande 83% kommer bli E P I C.

Jag har bara bestämt mig för det!

LOVE.

/Becca

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ mig
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon