Matnyttiga Lunchhak

Julhelgerna är över. Nytt år. Nya löften.

"På måndag ska jag börja mitt nya liv", "1:a januari drar hårdträningen igång". Känner du igen dig?

Träning, god mat & hälsosam livsstil är något som ska vara beständigt! Enligt mig ska det vara en självklarhet, din vardag, din bas. Att ta hand om kroppen & ge den det rätta bränslet för att fungera utmärkt, ska vara lika naturligt som att andas!

Att leva hälsosamt behöver inte vara tråkigt! Att leva hälsosamt enligt mig är att finna balans. Det är att skratta så tårarna rinner. Att stanna upp. Att svettas pölar. Att känna mjölksyra. Att äta gott & länge. Att umgås med människor som sprider skön energi. Att ge kärlek.

Jag är väldigt mån att både jag & mina PT-klienter äter bra & näringsrik mat för att hålla och för att orka! Därför har jag radat upp mina favoriter till lunchhak i stan, som både erbjuder god & hälsosam mat...

1. Lilla Ekot

Litet & charmigt ställe som erbjuder vegetariska, vegan & rawfood luncher.

Adress: Riddargatan 20

2. Ling Long

Vi fortsätter på Riddargatan! Lunchen på Ling Long är smakrik & vegansk, mina personliga favorit är Grönkål & Avokadosalladen. Mums...

Adress: Riddargatan 6

3. Holy Greens

Finns på ett fåtal ställen runt om i landet. Ni hittar mig i Mood Gallerian! Byter ut sallader efter säsong, snabbt & enkelt. (Du går inte därifrån hungrig...)

Adress: Norrlandsgatan 13

4. Café Pascal

Mysig miljö, goda luncher & gott kaffe! Poppis ställe ;)

Adress: Norrtullsgatan 4

5. Snickarbacken 7

Älskar miljön & kombinationen av galleri, shop & café! Här kan man inspireras av vackra ting & god lunch/fika.

Adress: Snickarbacken 7

BONUS:

Mother, den gröna buffén är så smarrig!

Tysta Mari, den perfekta take away-salladen. Välj & vraka bland fräscha råvaror.

Ta hand om er!

Puss & Kram / Becca

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ mig
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon