Grönt på Julbordet

Dan före Dopparedan!

Idag har det varit en riktigt skön, ledig dag. Sovmorgon, svettig träning, golunch på stan & sist en svettig inhandling av julklappar som under kvällen (när Louie sover) ska packas in i vackert julpapper.

Skinkan är i ugnen. Lugnet före stormen. Imorgon är det J U L A F T O N!

Vad har ni för favoriter på julbordet?

Mina topp 3 är:

1. Janssons Frestelse

2. Den hemmagjorda sillen

3. Klassiska skinkmackan som ska förtäras såhär kvällen innan julafton.

Men sedan måste jag ha lite grönt & vegetariskt på julbordet, då blir det som allra bäst!

Här kommer ett par snabba & supergoda tips som ni kan slänga ihop imorgon:

Brysselkål med Grönmögelost & Granatäpple

- Rensa & stek brysselkål i smör (salta efter smak)

- Smula över mögelost & ös på med granatäpple

- Färdigt att servera!

Grönkål med lime & vitlök

- Stek grönkålen

- Pressa i vitlök & lime & salta efter smak.

Inte svårare än så! Finns det Granatäpple över? Lucky You! Granatäpple innehåller en hel drös med nyttigheter, så du behöver inte snåla.

GOD JUL!

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ mig
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon