February 11, 2019
January 22, 2019
January 6, 2019
November 20, 2018
October 31, 2018
October 27, 2018
October 4, 2018
September 20, 2018
September 6, 2018
September 2, 2018
Senaste inlägg
Grönt på Julbordet
December 23, 2016
Dan före Dopparedan!
Idag har det varit en riktigt skön, ledig dag. Sovmorgon, svettig träning, golunch på stan & sist en svettig inhandling av julklappar som under kvällen (när Louie sover) ska packas in i vackert julpapper.
Skinkan är i ugnen. Lugnet före stormen. Imorgon är det J U L A F T O N!
Vad har ni för favoriter på julbordet?
Mina topp 3 är:
1. Janssons Frestelse
2. Den hemmagjorda sillen
3. Klassiska skinkmackan som ska förtäras såhär kvällen innan julafton.
Men sedan måste jag ha lite grönt & vegetariskt på julbordet, då blir det som allra bäst!
Här kommer ett par snabba & supergoda tips som ni kan slänga ihop imorgon:
Brysselkål med Grönmögelost & Granatäpple
- Rensa & stek brysselkål i smör (salta efter smak)
- Smula över mögelost & ös på med granatäpple
- Färdigt att servera!


Grönkål med lime & vitlök
- Stek grönkålen
- Pressa i vitlök & lime & salta efter smak.
Inte svårare än så! Finns det Granatäpple över? Lucky You! Granatäpple innehåller en hel drös med nyttigheter, så du behöver inte snåla.


GOD JUL!