Sur som en citron...

Godkväll,

Hur har ni det denna fredag?

Själv var jag på ett 5 minuter långt läkarbesök under förmiddagen där jag fick konstaterat att jag har "Spottsten", men inte så mycket mer hjälp än så... Förhoppningsvis försvinner det av sig själv, men kan ta några veckor.

Det landade inte så bra hos mig som både var hungrig & trött av alla smärta.

Just nu är jag besviken på svensk sjukvård! Har lagt ut hur mycket pengar som helst de senaste dagarna, men inte fått någon bra hjälp. Hade gärna lagt ut ännu mer pengar & blivit tagen på allvar, en ordentlig undersökning t ex?

Jaja, skyndade direkt till affären & inhandlade ett nät sura citroner som tydligen kan hjälpa till att få ut stenarna från spottkörteln (som bildar saliv).

Så ikväll ska jag smaska citronklyftor, massera en svullen spottkörtel & kolla Idol.

Livet på en pinne.

Vad gör ni denna fredag?

Jag hoppas att ni firar livet, hälsan & har en riktig pangfredag! Det skulle jag ha gjort ;)

When life gives you lemons....

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ mig
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon