Your Health is your Greatest Wealth

Åkte in till akuten igår pga att ena sidan av halsen svullnade upp + väldig smärta.

Efter många timmar på akuten gav jag upp! Utan att ens fått träffa läkare... Det enda jag fick konstaterat, efter drygt 2 timmar på akuten, var att min puls var väääääldigt låg. "Det är Gunde-varning på dig", uttalade sjukhuspersonalen. Något positivt i mina öron 💪🏼

Idag har smärtan & svullnaden fortsatt och jag kan inte äta någonting! Jag är hungrig & sugen på allt just nu. Imorgon har jag en läkartid då jag troligtvis fått något som heter Spottkörtelinflammation eller Spottsten, någon som har några erfarenheter?

Jag har aldrig tidigare hört om detta men det låter inte jättekul.

Hoppas på att få bra hjälp imorgon & att jag blir helt återställd inom kort!

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ mig
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon