Internationella Vegandagen

Idag är det den Internationella Vegandagen och därför tänkte jag gå all in och äta vegansk mat hela dagen lång! Jag äter en hel del vegetariskt kost och även vegansk mat lite då & då, så någon jätteutmaning är det kanske inte (förutom den lilla skvätt mjölken i kaffet)!

Häng med & inspireras :)

FRUKOST - Den stora utmaningen

Jag älskar verkligen frukost! Och min frukost består oftast av någon fet grekisk yoghurt toppad med granola, mackor med ett tjockt lager smör och någon smarrig, långlagrad ost och gärna ägg i olika former. Hmmm..inget smör, ingen ost, ingen äggröra eller yoghurt idag!

Dagens veganfrulle såg därför ut såhär:

- 1 x skiva hembakat rågsurdeg (mättande & gott)

- Lite olivolja

- 1 x avokado

- Chiliflakes

- En kopp kaffe

Vi ses till lunch! <3

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ mig
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon