En käftsmäll fylld med Egoboost

Full rulle denna torsdag och kan inte förstå var veckan har tagit vägen?!

Men, det finns tid till eftertanke. Tid till att stanna upp, lyssna, känna & reflektera.

Ett slag i magen, en rak dänga eller likna det vid en smäll på käften - så slår det mig hur lyckligt lottad jag är! Det är något jag brukar reflektera över & vara oerhört tacksam för. Tacksam för de människor jag har runt omkring mig, min familj, mina underbara PT-kunder & deltagare som ger sitt allt på klasserna.

Men dagens käftsmäll får mig att bli påmind om hur stolt jag är över mig själv! Stolt för att jag lyssnar till min intuition & magkänsla. Stolt för att jag vågar. Stolt över att jag lever livet fullt ut & utmanar.

Stolt för att jag tror på mig själv.

Idag kramar jag om mig extra hårt! Fyller min kropp med kärlek & positiva tankar till mig själv & säger högt "Fy Fan, vad jag är bra!"

Hoppas att du som läser detta kan göra samma sak. Sträck på dig & ge dig själv lite kärlek!

Ingen annan är som DU <3

Puss & Kram / Becca

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ mig
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon