Förbaskade Förkylningstider

11 dagar! Nu har jag legat hemma sjuk i 11 förbaskade dagar.

Tack & lov är jag på bättringsvägen och snart helt återställd!

Jag har hört att det är många som ligger hemma med envisa förkylningsvirus, så jag är långt ifrån ensam. Det bästa man kan göra är att: VILA, dricka varmt, äta kallt (läs glass), få i sig bra med näring, läsa en bra bok eller lyssna på någon lärorik, inspirerande eller rolig podcast.

Om du skrotar hemma kan det även vara skönt att skapa lite mysfaktor hemma!

- Bädda sängen med sköna & lyxiga sängkläder.

- Pimpa hemmet med vackra blommor.

- Tänd ljus.

- Drick mycket vatten och festa till det med ett sugrör. Då dricker iallafall jag mer vatten!

- Hoppa i din favoritpyjamas.

- Krya på dig <3

Mellanmålstips: Ris- alt. majskakor med avokado & ägg

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ mig
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon